Bir balıkçı olmak diye düşüncem hiç olmamıştı sulu yemek lokantasın ta çalışmakta idim ve lokanta kapanmıştı ve balıkçıların yanın da lokanta kapandı iş bakıyorum demiştim balıkçılar gel balıkçı ol dediler ben de geçtim hamsi balığı temizlemeye sonrasın da balık halin den gelen balıkları frigo taşıyor dum götür getir yapıyordum sezon kapanmıştı başka bir balıkçıya geçtim ve büyük küçük hangi balık varsa temizliyor paket yapıyor müşteriye teslim ediyordum balık sezonu 6 ay olması ile başka bir balıkçıya geçtim ve tezgaha balık dizmeyi öğrendim hale gidip balık alıp geliyor tezgaha işliyordum ve sonrasın da yine başka bir balıkçıya geçtim burada balıkları ızgara tava yapıyor müşterilere yolluyordum sonra yine başka bir balıkçıya geçtim orada garsonlar işe gelmemişti eve gidip beyaz gömleğimi giyip geldim ve garsonluk yaptım balık işinde uzun ca bir yoldan geçtim ve 2007 de başladığım balık işine yazları balık sezonu kapanınca balık dükkanın önün de enginar soyup satıyordum ve sonrasın da özel sektörde işe girdim ve 8 saat çalışıyordum ve boşluk zamanlarımda ne yapabilirim diye düşünüyordum balıklar hakkın da bir site yapabilir miyim diye çok düşündüm ve hiç bilmediğim bir işi yapmak istiyordum ve acemi idim ve birin den akıl aldım ve balık ve enginar hakkında site yapmak istiyorum dedim ve fisherselim isminde sitemi 2021 yılında marka tescil belgesini aldım ve bugünlere ulaştım özel sektörde 2 sene de kasap lık işin de çalıştım ve bugünlere geldim

Fisherselim
Aslında bir işi yapmak istiyorsan o işin üstüne gideceksin her çalıştığım tezgahta bir şey öğrenmek çıraklıktan kalfalığa ve ustalığa ve sonrasın da usta Öğret men olmaya kadar gidecek ti ve gitti ve balık ve enginar işinde çok şeyler öğrenmiştim ve beyaz etten kırmızı et işlemeye geçtim ve kasap oldum ve beyaz et ve kırmızı eti iyice öğrendim ve bugünlere ulaştım bir Fisherselim olmak öyle kolay olmamıştır her bir yaptığımız işte emek vardır

Bu balık dükkanın da balık ekmek yapıyordum günde 800 ile 1000 tane balık ekmek satılan dükkandı sahilde olması ve yürüyüş yolunda olması her kesimden gelen lerin balık tüketimi yaptığı yer olmuştur

Balıkçılıkta garson oldunuz mu diyenler olabilir işte beyaz gömleğimizi giyip müşterilere hoş geldiniz derken her daim kendimi geliştirdim ve dahada geliştirmek için mücadele vermek istemekteyim

